Чоловіча збірна України 3х3 стала третьою на турнірі у Франції

Чоловіча збірна України 3х3 стала третьою на турнірі у Франції 1 - basket.com.ua

Чоловіча національна збірна з баскетболу 3х3 зіграла на турнірі у французькому Сен-Жан-де-Морієні.

Суперниками нашої збірної були збірні Франції, Франції U-23 та Греції. Команди зіграли круговий турнір по одному матчу один з одним.

Завдяки тому, що перед кожним окремим матчем дозволялось робити зміни в складі, тренерський штаб нашої команди на чолі з Володимиром Холоповим отримав можливість перевірити у грі всіх наявних на зборі вісім гравців.

В першому матчі Юрій Кондраков, Максим Закурдаєв, Володимир Конєв та Максим Нікітін поступились основній збірній Франції 11:18.

На другу гру проти Греції Юрія Кондракова в складі замінив Олег Бондаренко і в цьому складі українці обіграли греків 19:11.

Третю гру проти збірної Франції U-23 в нашій команді зіграли Юрій Кондраков, Нікіта Руслов, Ілля Кабацюра та Ігор Сергеєв. Вони поступились молодіжній збірній Франції 12:21.

В підсумку, вигравши один матч з трьох чоловіча збірна України зайняла третє місце.

На наступному тижні 26-27 травня чоловіча і жіноча збірні України 3х3 зіграють на престижному турнірі Big Twelve у французькому Вуароні.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

4 думки про “Чоловіча збірна України 3х3 стала третьою на турнірі у Франції

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.