Леброн Джеймс та Дарвін Гем поділилися думками про другу поразку від “Денвера”

Леброн Джеймс та Дарвін Гем поділилися думками про другу поразку від "Денвера" 1 - basket.com.ua

Лідер “Лейкерс” Леброн Джеймс вважає, що “озерники” додали в другому матчі проти “Денвера”, але в третій грі вони мають стати ще кращими. Також він відмітив роль Джамала Мюррея.

Мені здається, нам вдалося додати у другому матчі із “Денвером”, якщо порівнювати з першою зустріччю. Якщо нам вдасться зробити те саме і стати кращим у третьому матчі, то ми претендуватимемо на перемогу.

Мюррей потрапляв під кінець володінь. Ми захищалися всі 24 секунди, а він реалізував два ключові кидки, один через Ентоні Девіса, другий через мене.

Він почав потрапляти з-за дуги, впіймав кидок у четвертій чверті. Я не здивований, у нього таке вже бувало. Іноді у цій лізі хтось перестає промахуватися“, – заявив Джеймс.

“Пишаюся нашими хлопцями. Вони відійшли від першої поразки, повернулися і показали себе. Ми виправили безліч з тих речей, у яких мали стати кращими. Все ще необхідно додавати із поверненням на захист під час переходу.

Але якщо говорити загалом, то у нас були енергія, старання та правильний настрій. Просто у команди в якийсь момент стався невдалий відрізок“, – заявив Хем.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.