“Проблема не Ріверсі”: колишній чемпіон НБА розкритикував зірок “Філадельфії”

"Проблема не Ріверсі": колишній чемпіон НБА розкритикував зірок "Філадельфії" 1 - basket.com.ua

Експерт ESPN Кендрік Перкінс став на захист Дока Ріверса, якого вважають головним винуватцем програшу “Сіксерс” від “Бостона” в другому раунді плей-оф.

“Цей рекорд, 6-10 у сьомій грі – “золото дурнів”. Дозвольте мені пояснити, чому це так. У сьомому матчі твої суперзірки мають взяти гру на себе. Справа не в “А” чи “Б”, не в тренері, а в тому, хто хоче цього найбільше.

Я був у сьомій грі з Доком Ріверсом. Сьомій грі, де Полу Пірсу довелося битися з Леброн Джеймсом. Бачив це на власні очі. Це не має жодного відношення до схем чи чогось подібного.

Ми знаємо, як люблять один одного Деріл Морі та Джеймс Харден. Я не хочу, щоб вони обдурили власників Філадельфії, змусивши їх повірити, що Джеймс Харден все ще той хлопець, а Док Ріверс був проблемою, тому що це не так.

Знаєте що? Якщо Джеймс Харден хоче піти, чорт забирай, нехай йде, тому що я хотів би побачити потенціал Тайріза Максі, а також побачити Кайрі Ірвінга в майці “Сіксерс”. Ви можете уявити собі Кайрі Ірвінга з Джоелом Ембіідом та Тайрізом Максі? Я б із задоволенням на це подивився. Вірю, що йому справді потрібний тренер на кшталт Дока.

Так що ні, я не думаю, що “Філадельфія” повинна звільнити Дока. Не згоден, що вчорашня поразка – його вина. Його суперзірки Джеймс Харден та Джоел Ембіід розчинилися на паркеті. Джейсон Тейтум вирвав їхні душі”, – сказав Перкінс.

Варто сказати, що Перкінс довгий час грав саме під керівництвом Дока Ріверса. В 2008 році “Бостон” з Ріверсом виграв НБА, а Перкінс був стартовим центровим.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.