Онджей Балвін: “Перевага домашнього майданчика завжди важлива — особливо в цьому форматі плей-оф Єврокубка”

Онджей Балвін: “Перевага домашнього майданчика завжди важлива — особливо в цьому форматі плей-оф Єврокубка” 1 - basket.com.ua

Коментар центрового БК “Прометей” Онджея Балвіна клубній пресс-службі напередодні півфіналу Єврокубка проти “Тюрк Телекома”.

– Онджей, раніше ти вже грав у чвертьфіналі Єврокубка – п’ять років тому. Але у півфіналі ти вперше. Успішне повернення до Європи для тебе, чи не так? 

– Так, безумовно. Але кілька років тому, коли я грав у тому чвертьфіналі з “Гран Канарією”, була інша ситуація, інша система плей-оф. Я вважаю, зараз формат плей-оф більш видовищний, більш цікавий, оскільки все вирішує одна гра. Тож це приносить зовсім іншу іскру в матчі, які ми зараз граємо. 

– Ти грав разом з Акселем Бутеллем в Більбао. Що пам’ятаєш і що можеш сказати про Акселя?

– Він чудовий скорер. Він був моїм хорошим другом, коли грали разом. У нього був дійсно чудовий сезон тоді з нами в “Більбао”. Очевидно, що зараз це трошки інший гравець, ніж був три роки назад, коли ми грали разом. Я дивився їхні ігри, і він завжди, у кожному матчі є одним з найкращих гравців у команді. Звісно, він дуже важливий баскетболіст для “Тюрк Телекома”. 

– Ми знаємо, наскільки гарячими є турецькі вболівальники. Чи є для нас перевагою те, що граємо півфінал удома?

– Безперечно. Перевага домашнього майданчика завжди важлива, особливо у форматі, у якому нині відбувається плей-оф Єврокубка. Скажу, що на попередніх кількох домашніх матчах ми мали чудову підтримку, на Арену Рига приходило багато уболівальників. І кожної гри їх було ще більше і більше, атмосфера була неймовірною. Це завжди позитивно впливає на домашню команду.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.