Відомий тренер вважає, що в Євролізі також треба ввести плей-ін

Відомий тренер вважає, що в Євролізі також треба ввести плей-ін 1 - basket.com.ua

Наставник “Фенербахче” Дімітріс Ітудіс висловився за зміни у форматі Євроліги.

Ми починали грати в Євролізі шістнадцятьма командами, далі могли пройти вісім, це 50%. Якщо порівнювати з найкращою лігою світу, то 16 із 30 виходять у плей-офф НБА, а є ще й плей-ін. Вони зробили щось цікаве для вболівальників, змінили формат. Потім ми додали до учасників ще дві команди, і все одно далі йдуть лише вісім, це набагато менше ніж 50%. 

Можна погоджуватися чи не погоджуватися. Неважливо, п’яті ми, шості, сьомі чи восьмі в таблиці на даний момент. Люди думають, намагаються щось додати, намагаються запропонувати більше ігор, цікавіші матчі. Якщо у нас виступають 20 чи 22 команди, нехай лише шість із них виходять у плей-офф, можливо, так буде краще.

Коли нас запросять на раду головних тренерів Євроліги, щоби висловити свою думку, ми зробимо це, у нас багато ідей. Ми хочемо висловитись. Ми хочемо турнір плей-ін, хочемо зробити сезон ще більш захоплюючим. Євроліга вже дуже цікава. Будь то “Альба”, “Панатінаїкос” або “Віллербан”, команди, що замикають таблицю, це дуже непрості ігри. У Євролізі важко проти будь-якого суперника”, – заявив Ітудіс.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.