Рекорд за кидками з гри та триочковими: цікаві факти про гру Михайлюка з “Рокетс”

Рекорд за кидками з гри та триочковими: цікаві факти про гру Михайлюка з "Рокетс" 1 - basket.com.ua

Святослав Михайлюк результативно провів гру проти “Г’юстона”. Він зіграв 31 хвилину. Для нього це вже сьомий матч поспіль з 30+ хвилин. Для Свята це новий рекорд.

Для Михайлюка це 5-й поєдинок поспіль з 15+ очок, що також є новим рекордом.

Українець вдруге в сезоні набирає 25+ очок. За попередні сезони в сумі у нього був лише 1 такий матч в кар’єрі – 25 очок у складі “Детройта”.

Варто сказати, що Свят продовжив свій стрік з матчами, в яких він робить 5+ передач. Зараз серія складає п’ять поєдинків поспіль.

У цьому сезоні український спортсмен зіграв вже 443 хвилини – це на 3 хвилини більше, ніж в дебютному сезоні в лізі. В інших сезонах він грав ще більше часу.

Святослав виконав 21 кидок з гри – це новий рекорд. Найкращим показником до цього було 17 кидків, які захисник зробив у грі проти “Торонто” 6 днів тому, 2 квітня.

В грі проти “Рокетс” баскетболіст також зробив 14 спроб трьохочкових. Максимумом в кар’єрі були 11 спроб – двічі у складі “Тандер”.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.