Легендарний Карім Абдул-Джаббар продав свої нагороди

Легендарний Карім Абдул-Джаббар продав свої нагороди 1 - basket.com.ua

Легенда НБА Карім Абдул-Джаббар продав свої нагороди (чотири чемпіонські персні, три трофеї MVP та інші пам’ятні речі) за 2,8 мільйона доларів. Як повідомляє Fadeaway World, це сталося у 2019 році. Усі зібрані кошти він направив на розвиток молодіжної освітньої програми.

“Коли справа доходить до вибору між зберіганням чемпіонського персня, трофею в кімнаті або наданням дітям можливості змінити своє життя, вибір досить простий”, – сказав Абдул-Джаббар.

“Продати все це. Озираючись назад на те, що я зробив у своєму житті, замість того, щоб дивитися на блиск дорогоцінного каміння або позолоту, відзначаючи те, що я зробив давним-давно, я б краще подивився в захоплене обличчя дитини, що тримає свою першу гусеницю, і подумав про те, що я можу зробити для їхнього майбутнього. Це історія, яка не має ціни”.

Абдул-Джаббар також пояснив, що він перебуває на твердому фінансовому шляху у своєму житті і з роками став менш прив’язаним до цих речей.

Нагадаємо, що Карім Абдул-Джаббар є 6-разовим чемпіоном НБА, 6-разовим MVP регулярного сезону, дворазовим MVP фінальної серії, а також 19-разовим учасником Матчу всіх зірок.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.