Дмитро Щіглинський: “У перерві розмовляли досить активно в роздягальні”

Дмитро Щіглинський: "У перерві розмовляли досить активно в роздягальні" 1 - basket.com.ua

Наставники “Говерли” і “Запоріжжя” підбили підсумки гри між своїми командами.

Дуже важка перемога. Дуже багато помилок – 23 втрати. Працюємо далі. Будемо готуватися до наступної зустрічі“, – сказав Євген Мурзін.

Вже другу гру поспіль, на жаль, у першій половині гри ми робими дуже багато помилок. Особливо гравці задньої лінії. У них не виходить розіграти атаку під тиском. Це дає команді суперника набирати легкі очки.

У перерві розмовляли досить активно в роздягальні. Були певні домовленості і вони спрацювали. Почали створювати тиск і суперник розгубився. Це нам дало шанс. Хоч у суперника 23 втрати, але і в нас багато – 21. Це недопустимо.

Також хочу звернути увагу на програний підбір. Це другий наш недолік, який призвів до поразки. Хлопці молоді, їм треба час, щоб отримати досвід. Головне, що вони відчули впевненість в другій половині, коли почали грати в захисті. Захист, на мою думку, це основа гри. Будемо готуватися до наступної гри“, – сказав Дмитро Щіглинський.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8709

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.