Вадим Пудзирей: “Проти “Дніпра” гра була повністю провальна”

Вадим Пудзирей: "Проти "Дніпра" гра була повністю провальна" 1 - basket.com.ua

Представники “Дніпра” та “БІПА” поділилися емоціями від гри.

Сьогодні у нас була команда з великої літери. Мені нічого більше додати. Налаштовуємось на завтрішню гру. Буде важкий суперник. Ми налаштовуємось вже зараз. Чи налаштовувались на “БІПУ”? Звичайно, ми дивимось в турнірну таблицю, тому і видали таку гру“, – сказав Максим Закурдаєв.

“Сьогодні була дуже гарна команда гра. Хлопці рухали м’яч, вони зробили все, що їм казали в роздягальні тренери. Ми добре підготувалися, ми дорбе зіграли в захисті, що і дозволило добре зіграти в нападі“, – сказав Володимир Коваль.

Це жахливий матч для нас як у захисті, так і в нападі. У нас не було організації в нападі. Пропустили 101 очко – такого я давно не пам’ятаю. Програли сьогодні все: один на один, під кільцем, швидкі відриви.

Зробили дуже багато помилок. “Дніпро” в захисті зіграв агресивно, тому у нас нічого не виходило. Я знаю, що ми можемо грати під тиском, можемо грати добре, але сьогодні не наш день.

Треба робити висновки і готуватися до іншої гри“, – заявив Олександр Рябчук.

“Дуже важко оцінювати гру. Програли сьогодні агресію. Налаштовували хлопців, але щось з ними сталось. Як вийшли на майданчик, то зникла і агресія, і організація гри. Сьогодні нічого не виходило. Будемо розбиратися, адже повністю провальна гра“, – сказав Вадим Пудзирей.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.