Тренер “Денвера” пояснив, чому Нікола Йокич має багато хейтерів

Тренер "Денвера" пояснив, чому Нікола Йокич має багато хейтерів 1 - basket.com.ua

Наставник “Наггетс”Майкл Мелоун пояснив, чому Нікола Йокич має багато хейтерів, які закидають йому те, що він “набиває статистику”.

Нікола чудово справляється без набивання статистики. Він є центральною ланкою у всьому, що ми робимо у нападі. Не можна звинувачувати його в тому, що він, будучи центровим, робить 10 передач за матч. Найголовніше – у нас 24-0 у матчах, у яких він зробив тріпл-дабл.

Хтось вважає, що це набивання статистики. Що ж, сподіваюся, що Нікола продовжить це робити. Коли він робить тріпл-дабл, ми перемагаємо.

За ці вісім років я дізнався, що Ніколою керують не індивідуальні нагороди. Коли він прокидається, він думає про третю нагороду MVP? Ні. Він думає, як нам завтра обіграти “Мемфіс”.

Команди ненавидять цього хлопця, тому що протягом довгого часу він показує чудовий баскетбол. Можливо, вони просто втомилися від цього не атлетичного гравця із Сомбора, Сербія, який продовжує надирати всім дупи“, – сказав Мелоун.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.