Володимир Холопов: “Гра проти “Політехніки” йшла хвилями”

Володимир Холопов: "Гра проти "Політехніки" йшла хвилями" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Київ-Баскета” Володимир Холопов та форвард команди Антон Мусієнко на післяматчевій пресконференції прокоментували першу перемогу в рамках домашнього баблу над львівською “Політехнікою”.

Цю перемогу по праву можна вважати перемогою на принциповим суперником. Ми всі пам’ятаємо ту прикру поразку від “Політехніки” в Луцьку, тому ми повинні були взяти реванш, що ми і зробили. Продовжуємо готуватись до двох наступних матчів.

Щодо мого фізичного стану, то я оцінюю свою готовність на 8 із 10, але в команді цього питати ніхто не буде. Попереду дуже важливі матчі, тому я повинен викладатись на всі 100 відсотків“, – сказав Антон Мусієнко.

Сьогоднішня гра шла хвилями: ми відривались та провалювались. Інша команда нашого рівня не має права так грати.

На жаль, декілька замін і перевага втрачається… Я радий, що ми здобули перемогу, адже це була важлива для нас гра з точки зору боротьби за медалі. Можна вважати, що така перемога вартує двох, адже ми перемогли своїх прямих конкурентів. У таких матчах все рахується і такі перемоги будуть визначальними в кінці сезону.

Так, ми програли підбирання, але ми більш краще контролювали м’яч та зробили менше втрат. Це допомогло перемогти сьогодні.

Втрата Базилєва та Кісільчука – це відчутний біль для нас. Грати без Назарія – це мінус 10-15 очок. Він чудово грає в захисті, допомагає команді. В ротації немає одного з ключових гравців.

Дебют Артура Фреш-Стаханов? Це молодий гравець високого зросту із нормальним тілом, йому потрібно працювати. Ми маємо контракт із ним не до кінця сезону, тому розглядаємо його в подальшій перспективі

Я вважаю він має усе аби стати кваліфікованим гравцем виского рівня. В нього все є для цього. Найголовніше щоб я хотів бачити від нього бажання стати гравцем екстракласу. Якщо це бажання буде, то все вийде, час для цього є“, – сказав Володимир Холопов.

0

Автор публікації

105
Коментарі: 39Публікації: 8696

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.