Де’Арон Фокс хотів би бачити в складі “Кінгз” одного з найкращих європейських гравців

Де'Арон Фокс хотів би бачити в складі "Кінгз" одного з найкращих європейських гравців 1 - basket.com.ua

Один з лідерів “Кінгз” Де’арон Фокс зізнався, що слідкує за Сашею Везенковим і буде не проти, якщо той перейде до “Сакраменто”.

Насправді я дивився Везенкова. Я часто говорю про це Кігану Мюррею: “Кіган, якщо ми хочемо виграти чемпіонат, в якийсь момент ти знаєш, або ти будеш одним із тих хлопців, або ми збираємося знайти одного з тих хлопців”.

Тому можливість бачити, як він грає і що він зробив у Євролізі — це божевілля. І наскільки ефективно він грає. Очевидно, ми хотіли б, щоб Везенков прийшов і просто поповнив нашу команду. Знаєте, я відчуваю, що у вас ніколи не буде занадто сильної глибини складу”, – сказав Де’Арон Фокс.

Раніше такий варіант підтримав і Домантас Сабоніс. Представник “Сакраменто” Джей Тріано відправився до Греції під час МВЗ, щоб переглянути Везенкова під час матчів Кубку Греції. Права на лідера “Олімпіакоса” належать саме “Кінгз”.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.