Євген Мурізн: “Не вистачає досвіду для гри на такому рівні”

Євген Мурізн: "Не вистачає досвіду для гри на такому рівні" 1 - basket.com.ua

Євген Мурзін та Вадим Пудзирей поділилися емоціями від гри “Говерла” – “БІПА”.

Говерла – хороша команда. Вони сьогодні показали, що додають з кожним кроком. Все це, напевно, дякуючи тренерському штабу. 

Ми сьогодні виграли останню чверть 28:12 – це дуже добрий показник. Для мене це несподіванка, яка дуже приємна, адже це була вже третя гра і емоцій не так багато. Я вдячний хлопцям, що вони знайшли свою гру. Важко три гри грати, дуже вдячний їм. Вдячний керівництву, вболівальникам і вітаю місто Одеса з перемогою“, – сказав Вадим Пудзирей.

Вітаю “БІПА” з перемогою. Також дякую своїй команді, ми 35 хвилин грали добре, але 30 втрат – дуже багато. Неможливо виграти гру з такою кількістю втрат. 

Не вистачає досвіду для гри на такому рівні. Будемо працювати, будемо рухатися далі“, – зізнався наставник “Прикарпаття-Говерла” Євген Мурзін.

Ми мали важкий виїзд. Було три непрості гри. Починалось все не дуже, але ми знайшли свою гру. Сьогодні теж вкатувались, сил було небагато, але під кінець знайшли свою гру, слухали тренера, виконували його настанови і виграли гру”, – сказав гравець “БІПА” Анатолій Конєв.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.