Володимир Журжій: Ключові моменти гри “Дніпро” реалізував більш холоднокровніше, ніж ми”

Володимир Журжій: Ключові моменти гри "Дніпро" реалізував більш холоднокровніше, ніж ми" 1 - basket.com.ua

Володимир Журжій та Володимир Коваль поділилися емоціями від гри “Дніпро” – “Старий Луцьк”.

“Цілком конкурентна гра. Я вітаю “Дніпро” із заслуженою перемогою.

В кожній грі є ключові моменти: ключовий підбір, ключовий забитий штрафний, ключові очки. Сьогодні свої такі моменти, які дала їм гра, команда “Дніпро” більш холоднокровніше реалізувала.

Макс Закурдаєв на останній секунді з восьми метрів… Він просто взяв і забив цей м’яч, що дало змогу отримати певний гандикап в кінці гри, де кожне очко важливе.

Я вдячний хлопцям, що вони до кінця були в грі. Мене радує, що вже другу гру поспіль шість гравців набрали 10 і більше очок, а сьомий – 9. Це говорить, що команда грає в командний баскетбол.

Рудаков? Напевно, ми не побачимо його у завтрашньому матчі. Знаєте, у Олега Рудакова дуже проблемне коліно: ще з часів гри за “Тернопіль” він отримав важку травму – відновлювався декілька років. 

Він другий сезон в нашій команді, показує хороший баскетбол. Нам його, звичайно, не вистачатиме. Особливо зважаючи на його цифри за підбираннями. Олег зараз, я можливо помилюся, третій в лізі за підбираннями. Я повторюся, що ключові підбирання забрала команда “Дніпро”, нам цього не вистачило, не вистачило досвіду Олега. Чи буде він грати завтра? Я зможу сказали лише завтра“, – заявив Журжій.

Команда “Старий Луцьк” класно себе показала. Вони покарали нас за кожну помилку: ми погано грали в захисті 1 в 1, не встигали, багато програвали і не встигали на допомогу.

“Стрий Луцьк” нас покарав. Гляньте на їх відсоток трьохочкових кидків – хлопці молодці. Але я дякую і свої команді, за те що вони старалися і бились. Луцьк показав хороший відсоток, але ми трималися, бігли і проявили характер в потрібний момент гри“, – прокоментував перемогу Володимир Коваль.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8321

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.