Володимир Холопов прокоментував поразку від “БІПИ”

Володимир Холопов прокоментував поразку від "БІПИ" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Київ-Баскета” Володимир Холопов поділився емоціями від поразки “БІПА-Одеська область”.

Коментар буде коротким… Для того, щоб перемагати в баскетболі – маєш добре захищатися та закидати м‘яч в кільце.

Якщо ти кидаєш триочкові кидки і команда, яка здебільшого має гарний відсоток триочкових влучань, а ти атакуєш із відсотком 13, причому програєш підбирання – перемогти у такому матчі майже неможливо.

Не кажу, що хлопці не хотіли грати захист. 69 очок – це більш менш нормальний захист, але коли ми забивали 57 очок за 40 хвилин… Я не пам‘ятаю коли це було”, – сказав Володимир Холопов.

Останні дві гри – це не команда “Київ-Баскет”. Це навіть приблизно не та гра, яку ми демонстрували в Черкасах. Я не розумію в чому причина, але я обіцяю нашим фанатам і всім хто спостерігає за нами – ми будемо працювати над нашою грою, обов‘язково усунувши недоліки.

На мою думку, підписання легіонера Дані Кінгсбі нас підсилить, адже цей гравець штовхає команду вперед. Мені подобається його гра тим, що він забігає наперед та віддає пас. Дати йому декілька тижнів і він буде все краще і краще грати. Стовідсотково він допоможе команді”, – зізнався Вадим Заплотинський.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.