Генеральний менеджер “Ворріорз” назвав поворотний момент в історії франшизи

Генеральний менеджер "Ворріорз" назвав поворотний момент в історії франшизи 1 - basket.com.ua

Генеральний менеджер “Ворріорз” Боб Майєрс вважає, що прихід до кманди Андре Ігудали в 2013 році є одним із ключових моментів при формуванні команди-династії.

«Коли ми вимінювали Андре Ігудала у 2013 році, нам довелося скинути частину контрактів із зарплатних міркувань, а ще ми віддали два незахищені вибори в першому раунді.

Це велика гра, серйозна ставка. Не можна бути впевненим, наскільки це спрацює. Але ми з групою власників вирішили, що заради такого гравця та такої можливості маємо взяти на себе ризик.

Це був ключовий момент, коли нам вдалося отримати такого гарного гравця, як Ігудала. Я часто говорю про цей момент як про поворотний. До цього моменту не було жодного вільного агента, який хотів би перейти до нашої команди. Тоді Андре був досить помітним персонажем. Це була заява з боку Уорріорз, що ми вступаємо в гру. Воно варте того, щоб ризикнути“, – сказав Боб Майєрс.

Саме Андре Ігудала був визнаний MVP фіналу сезону 2014/2015.

0

Автор публікації

Офлайн 57 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.