Святослав Михайлюк набрав 6 очок в матчі проти “Брукліна”

Святослав Михайлюк набрав 6 очок в матчі проти "Брукліна" 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Святослав Михайлюк отримав 3 хвилини 13 секунд в матчі “Нью-Йорка” проти “Брукліна” в регулярному чемпіонаті НБА.

Українець за відведений час набрав 6 очок, реалізувавши два з двох дальніх кидків, а також невлучно виконавши одну штрафну спробу. Також в пасиві Свята 1 втрата.

Команда українця зазнала поразки 85:112 та знаходиться на 9-му місці в Східній конференції.iFrame

Це третя гра Святослава Михайлюка в сезоні і друга поспіль. В матчі проти “Брукліна” він отримав найбільшу кількість хвилин і набрав найбільше для себе в цьому сезоні очок. Загалом у Михайлюка наразі 100% влучність з триочокової дистанції (3 точні спроби за 3 матчі).

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

8 думок про “Святослав Михайлюк набрав 6 очок в матчі проти “Брукліна”

  1. Valentina Minina сказав:

    Треба свято Свята в Україні вводити! ))))) Просто феноменально!
    Писала та буду писати і надалі, що “Сві – то гравець для сміттєвого часу, коли доля матчу вирішена. Це і моменти переваги по +20, чи поразки по -20. Саме тоді і захист проти нього – то не захист, а показуха! )

    -2
    • Tech сказав:

      Михайлюк, в якій би формі він не знаходився – кращий український гравець теперішнього часу. І якщо він виходить з лави, в мусорні хвилини, та забиває шутерські очки, то треба мабуть радіти, а не звиздіти?

      1
      • Valentina Minina сказав:

        Звиздіть на здоров’я! Вже дозвизділися про “кращого на планеті з ім’ям Сві”, то пожинайте результати: лавка, сміттєвий час, виліт з НБА. ))) А те, що Сві, точніше – нікакущій Сві- то кращий український гравець, то біда нашого баскетболу, як інші ще гірші за гіршого.

        -1
        • Tech сказав:

          Знову звіздьош? Лавка в клубі НБА – це 11-15 місце в ростері. ЦЕ називається гірший?. Так, гірший за 1-10 ростеру клубів НБА. А по нашому рівню кращий український гравець – це гордість країни, та надії вболівальників, а не предмет для хейту. Настільки кращий, що ніхто на п’яти не наступає. Доросте Санон – добре, ще й потрібно щоб поталанило…

          1
          • Valentina Minina сказав:

            Михайлюк – то НЕ 11-13 (хто постійно в ротації), а 14-15 гравець лише в ОДНІЄЇ з команд, контракт у нього НЕ гарантований. Тобто, черга за ним НЕ стоїть, “Нікс” НЕ хоче підрисувати контракт, як і 29 інших франшиз. Тобто хтось із нас думкою багатіє? )

            0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.