Збірна Словенії прибула в Берлін на 10 годин пізніше, ніж планувала

Збірна Словенії прибула в Берлін на 10 годин пізніше, ніж планувала 1 - basket.com.ua

Збірна Словенії, яка на першу гру на Євробаскеті добиралась на таксі, прибула в Берлін приблизно на 10 годин пізніше, ніж очікувалося.

Організатори запланували для Словенії з Кельна у Берлін на 9 ранку в четвер. У збірній вирішили, що це зарано, тому відмовились від рейсу і вирішили доїхати швидкісним потягом до столиці Німеччини о третій годині дня. Однак вся система управління поїздами Центрального залізничного вокзалу Кельна вийшла з ладу через сильний дощ напередодні, тому жоден поїзд не міг прибути на станцію..

Зрештою Словенія прилетіла до Берліна приблизно о 8 вечора.

Крім того, коли вчора команда мала провести тренування, на тренувальній базі сталося непорозуміння.

Під час турніру кожній команді призначається аташе, який проводить команду різними об’єктами турніру та допомагає гравцям і тренерському штабу пересуватися містом.

Однак аташе Словенії не знав, де знаходяться роздягальні на тренувальному майданчику, або, принаймні, не направив туди команду, і гравцям довелося переодягатися надворі, одночасно спостерігаючи за тренуванням Франції.

0

Автор публікації

Офлайн 21 годину

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7468

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.