Збірна України посіла 20 місце у фінальному рейтинзі сили Євробаскету від ФІБА

Збірна України посіла 20 місце у фінальному рейтинзі сили Євробаскету від ФІБА 1 - basket.com.ua

Пресслужба ФІБА представила фінальний рейтинг сили напередодні старту Євробаскета-2022, перші матчі якого буде зіграно вже 1 вересня.

Збірна України, нагадаємо, стартує 2 вересня матчем проти Великої Британії (15:15 за Києвом). Автори рейтингу поставили нашу національну команду на 20 місце в рейтинзі сили серед 24 команд турніру. Збірна України опинилася вище суперників по групі — Великої Британії (23) та Естонії (21), залишившись позаду Хорватії (11), Італії (8) та Греції (3). Ось що автори матеріалу написали про нашу команду:

“Дві поразки, але певні обнадійливі ознаки у грі збірної України в серпневих матчах відбору на чемпіонат світу-2023. Команда мала 12 очок переваги у другій половині матчу проти Італії, але пропустила 38 балів у третій чверті, що призвело до поразки. Також Україна поступилася в овертаймі Ісландії. Святослав Михайлюк був лідером збірної, також вдалося реінтегрувати в команду Олексія Леня. Україна розпочне свою кампанію матчем проти Великої Британії в п’ятницю, матчем, який може стати одним із визначних для української збірної в групі”.

Також було визначено і десятку фаворитів європейської першості, де відбулася ротація між головними фаворитами турніру — словенцями та сербами.

1. Сербія 

2. Словенія

3. Греція

4. Литва

5. Франція

6. Німеччина

7. Іспанія

8. Італія

9. Туреччина

10. Фінляндія

Повний рейтинг сили перед Євробаскетом-2022 дивіться тут.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.