У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку ЗСУ

У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку ЗСУ 1 - basket.com.ua

У Львові на відкритому баскетбольному майданчику, що поблизу Порохової Вежі, відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 «Play BALL For Ukraine», головна мета якого була зібрати кошти для української армії.

Федерація баскетболу України підтримала проведення змагання м‘ячами Wilson3x3 та забезпечила переможців подарунками.

Головною подією вечора став благодійний матч з баскетболу 5х5, участь у якому взяли зіркові гості. Шоу-матч викликав неабиякий інтерес серед вболівальників – на трибунах майданчика не було де й яблуку впасти. І причин було кілька, однак головна з них – це унікальність самого матчу. Поруч з дворазовим чемпіоном НБА Станіславом Медведенком, чи зірковими у минулому баскетболістами Сергієм Ліщуком та Дмитром Забірченком грали люди різних професій. Серед них і керівники спортивних федерації, бізнесмени, президенти баскетбольних клубів, підприємці, айтішники. Уже традиційно участь у такому матчі взяв і начальник Управління спорту Львова Антон Нікулін, а символічне перше вкидання за спірний м’яч зробив міський голова Львова Андрій Садовий.

У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку ЗСУ 3 - basket.com.ua

Знайшлося місце на майданчику президенту БК Тернопіль Ігорю Комендату, тренеру БК Тернопіль Євгену Ворніку, президенту федерації стронгмену України Сергію Конюшку, президенту БК Самбір Андрію Бальовському, дворазовому чемпіону світу з слем-данків Дмитрові Кривенку, раднику міністра розвитку громад та територій України Євгену Калініну, баскетбольному фристайлеру Анатолію Лутицькому, засновнику баскетбольної бізнес-ліги Львова Андрію Калічаку, автогонщику Дмитру Захарову, спортивному маркетологу Максиму Мотіну, підприємцю Олександру Черноголову, президенту БК «CrossEndurro» Ярославу Пизьо, організатору стрітбольних турнірів у Харкові Станіславу Новицькому, а також іншим гравцями. Тренером БК Дніпро був Ярослав Зубрицький, а БК Тернопіль – Едуард Скрипець.

У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку ЗСУ 5 - basket.com.ua

У матчі між умовними командами БК Тернопіль та Дніпро (саме ці клуби організували на матч ігрову форму) перемогла дружба, а точніше БК Тернопіль – 38:35. У скороченому за баскетбольними мірками поєдинку було шоу: данки, «трюльники», трюки, комбінації, ефектні штрафні кидки та справжня гра на публіку.

У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку ЗСУ 7 - basket.com.ua

Після матчу гравець Тернополя Сергій Ліщук виставив на аукціон свою тренувальну форму з маріупольського Азовмаша. На фоні останніх новин про Азовсталь цей лот привернув до себе увагу.

У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку ЗСУ 9 - basket.com.ua

Окрім майки Ліщука Азовмашу організатори турніру, а саме Ростислав Зелик та Денис Головко, виставили й інші лоти, серед яких майки з автографом Олексія Леня та Святослава Михайлюка, а також багато іншого.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.