ФБУ призвала запретить участие российским сборным и клубам во всех соревнованиях под эгидой FIBA

ФБУ призвала запретить участие российским сборным и клубам во всех соревнованиях под эгидой FIBA 1 - basket.com.ua

У цей важкий для України час Федерація баскетболу України звертається до, FIBA, баскетбольних клубів та усієї баскетбольної спільноти світу із Києва.

24-го лютого Росія оголосила війну Україні і вторглась на територію нашої країни з усіх боків географічних кордонів та сусідньої Білорусії. Сьогодні наше спільне завдання українців – захистити рідну землю. Однак зараз Україна стає щитом для усієї Європи від тиранії, яку агресор прагне принести своєю зброєю!

Глибоко переконані, що представникам нації, яка принесла війну у Європі не місце у будь-яких міжнародних спортивних змаганнях, які несуть світлі принципи. Наполегливо просимо заборонити участь збірним та клубам Російської Федерації в абсолютно усіх змаганнях під егідою FIBA та FIBA Европа.

Європейські баскетбольні клуби та збірним просимо бути солідарними з українським народом і відмовитися від абсолютно усіх матчів з російськими клубами та збірними.

Країні, яка оголосив війну не місце у міжнародній спортивній спільноті!

ФБУ призвала запретить участие российским сборным и клубам во всех соревнованиях под эгидой FIBA 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.