Леброн поділився враженнями від першої спільної гри з Бронні у матчі НБА

Леброн поділився враженнями від першої спільної гри з Бронні у матчі НБА 1 - basket.com.ua

Лідер “Лейкерс” Леброн Джеймс поділився емоціями від матчу проти “Міннесоти”, в якому йому вдалося вперше зіграти з сином в офіційній зустрічі.

Сьогодні все було просто супер. З того самого моменту, як я прокинувся. Побачив дочку перед тим, як вона вирушила до школи. Потім подався на роботу, а там син.

Я так пишаюся ним, неймовірно. Він мій тил, моя опора у цьому житті.

Ніколи не забуду, як ми стояли біля суддівського столика і вперше виходили на майданчик разом із Броні. Яким би не був мій вік, що там буде у мене з пам’яттю чи, може, станеться щось ще, я все одно ніколи не забуду цього моменту.

Ми не просто так виходили на майданчик. Ми не намагалися влаштувати із цього цирк. Це було не лише про нас, не про нас. Найголовніше – це команда. Ми вийшли, щоб підтримати наш загальний ритм, щоб грати у той баскетбол, який тренерський штаб та товариші по команді хотіли побачити у нашому виконанні.

Команда перед цим провела добрий відрізок, нам вдалося зберегти цей темп. Ми підтримали найголовніше, поки перебували на майданчику. І це дуже добре для всіх нас“, – заявив форвард “Лейкерс”.

“Озерні” виграли з рахунком 110:103. Бронні зіграв 3 хвилини, але очок не набрав.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8817

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.