Наставник “Жальгіріса” висловився про неймовірний камбек своїх підопічних у матчі Євроліги

Наставник "Жальгіріса" висловився про неймовірний камбек своїх підопічних у матчі Євроліги 1 - basket.com.ua

Італійський фахівець Андреа Трінк’єрі прокоментував успіх своїх підопічних у грі з “Міланом”. “Жальгіріс” відіграв відставання у “-27” і виграв гру з рахунком 85:82.

“Передусім я хочу розібратися, що сталося в перших трьох чвертях. Наші хлопці старанно працюють і мені хочеться донести до них, що вони можуть грати краще.

Для мене не настільки важливими є всі ці цифри, найважливіше донести до гравців, що вони можуть не допускати таке. Я дуже радий за хлопців, за клуб та за вболівальників, але моє життя зараз – це вирішення проблем. Я живу розв’язанням проблем. Важливо зрозуміти, як я можу допомогти команді, щоб це не повторилося.

Ми зробили диво? Це не диво, це просто великий камбек.

Чи траплялося таке у моїй практиці раніше? Ні. Якось було “-25”. Але, здається, 5000 років тому. Я навіть цього не пам’ятаю. Але пам’ятаю, що ми поступалися 25 очками. Можливо, це був матч на молодіжному рівні. У будь-якому разі сьогодні ввечері стався великий камбек“, – заявив головний тренер “Жальгіріса”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8707

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.