Девід Блатт про акату на Ізраїль: “Це битва за людство. Давайте об’єднаємо зусилля”

Девід Блатт про акату на Ізраїль: "Це битва за людство. Давайте об'єднаємо зусилля" 1 - basket.com.ua

Колишній головний тренер “Клівленд Кавальєрс”, “Олімпіакоса”та “Маккабі” Девід Блатт висловився щодо ситуації в Ізраїлі, який знаходиться у стані війського конфлікту з палестинським угрупованням ХАМАС.

“Разом ми сила, порізно ми загинемо. Я бажаю вам мужності та сил подолати наш біль та наших ворогів. Нині не час шукати винних чи вести внутрішньополітичні баталії. У нас є невідкладні та серйозніші завдання. Наші діти, наші батьки, наші брати та сестри перебувають у заручниках. Наші батьки, матері, бабусі та дідусі та друзі були вбиті на вулицях та у своїх будинках. Наші люди та земля перебувають під постійною атакою. Наш спосіб життя перебуває під загрозою зникнення. Прокинься, світ, сьогодні це відбувається тут, завтра це станеться у тебе на задньому дворі. Це реальність. Можете називати це Хамасом, можете називати це ІДІЛ, можете називати це тероризмом. Це битва за людство. Давайте об’єднаємо зусилля.

Відкладіть усі свої дрібні розбіжності на день, тиждень, рік. Врятуйте нашу країну та наш спосіб життя. Ми, спортсмени, знаємо, що означає протистояти супротивникові, об’єднатися, надати підтримку нашим друзям та партнерами по команді та протягнути руку допомоги тим, хто її потребує. Давайте зробимо це. Ми боремося за спасіння нашого народу. Завтра ми боротимемося за збереження нашого способу життя, можливість жити вільно, безпеку наших близьких. Забудьте про внутрішні сварки. Захистіть майбутнє людства. Це справжня боротьба. Разом ми сила, нарізно ми загинемо”, – заявив Блатт.

0

Автор публікації

Офлайн 13 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1903

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.