“Будівельник” підписав досвідченого канадського снайпера

“Будівельник” підписав досвідченого канадського снайпера 1 - basket.com.ua

Канадський снайпер Джонні Берганемескел став черговим новачком «Будівельника». Про це повідомила пресслужба клубу. Новачок вже прибув у розташування команди Валерія Плеханова. 

Джонні (188 см, 78 кг, 29 років) минулий сезон провів у французькому елітному дивізіоні за «Роан», і приносив своїй команді 17,8 очка + 3,0 підбирання + 2,5 передачі за гру, влучаючи 42,7 % дальніх кидків, при не 6,8 спробах за гру.

Раніше Берганемескел також виступав в Європі за такі клуби, як іспанська “Сарагоса”, французькі “Булазак” та “Нантерр” і грецька “Ларіса”. 

Джонні також не так давно зіграв 1 матч за збірну Канади у відборі на Кубок Америки-2021, і тоді набрав 9 очок у матчі проти Віргінських Островів.

0

Автор публікації

Офлайн 2 місяці

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1684

4 думки про ““Будівельник” підписав досвідченого канадського снайпера

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    Ох и красавец – парень. Еще и из элитного дивизиона Франции. Статы тоже просто замечательные. Чувствую будет один из лидеров Будки. Теперь еще одного украинца возьмут? Уже 6 легов и 5 украинцев, в Проме по 6 с каждой стороны.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.