“Бостон” може відрахувати Михайлюка. Святослав має план дій у такому випадку

"Бостон" може відрахувати Михайлюка. Святослав має план дій у такому випадку 1 - basket.com.ua

“Бостон Селтікс” розглядають можливість відрахування українського атакувального захисника Святослава Михайлюка, повідомляє Apesports.

“Бостон” нещодавно виміняв зіркового розігруючого Дрю Холідея з “Портленд Трейл Блейзерс”. Керівництво  “Селтікс” вважає, що цим ходом команда підвищила шанси виграти титул НБА в наступному сезоні. Зараз у складі “Бостону” є шість гравців основної ротації. Клуб збирається робити ставку на “перевірених” ветеранів і намагиметься підписати нових баскетболістів з досвідом плей-офф. Михайлюк не підпадає під цю категорію. Контракт Святослава з “Селтікс” гарантований лише на 200 тисяч доларів, тому він є одним з головних кандидатів на відрахування перед початком сезону.

За даними джерел Apexsports, Михайлюк навіть у випадку відрахування з “Бостону” не буде розглядати варіанти з “Панатінаїкосом” чи іншими клубами Євроліги. Гравець погодиться ще раз підписати негарантований контракт із іншою командою НБА і тільки якшо не отримає пропозицій буде думати щодо переїзду в Європу. “Панатінаїкос” продовжує стежити за ситуацією з Михайлюком і сподівається підписати його у разі доступності.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1895

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.