Потужний матч Михайла Горобченка проти “Прикарпаття-Говерли”: відео

Потужний матч Михайла Горобченка проти "Прикарпаття-Говерли": відео 1 - basket.com.ua

12 січня Політехніка-Галичина здобула перемогу в матчі регулярного чеміонату Суперліги Parimath проти Прикарпаття-Говерли (92:56).

Головним героєм матчу став український розігруючий львів’ян Михайло Горобченко, який набрав 25 очок (8/10 двоочкових, 2/5 триочкових, 3/3 штрафних), зробив 15 асистів, 6 підбирань та 3 перехоплення.

Рейтинг ефективності Горобченка становив 41 бал — це другий показник в сезоні. Сезонний рекорд рейтинга ефективності у захисника Черкаських Мавп Деметріуса Лейка (42 бали).

Також розігруючий оновив свій власник рекорд сезону за асистами. З 15 результативними передачами за матч Горобченко тепер ділить 8-15 позиції в історичному рейтингу рекордів Суперліги. Рекордні 17 передач зробили екс-гравець Будівельника Ріккі Мінард 15 березня 2014 року проти Дніпра та Джеррел Блессінгейм за Одесу 19 березня 2010 року проти Пульсара.

До вашої уваги хайлати гри розігруючого Політехніки в матчі проти Говерли:

0

Автор публікації

Офлайн 6 днів

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

2 думки про “Потужний матч Михайла Горобченка проти “Прикарпаття-Говерли”: відео

    • Andrey Bychkov сказав:

      Чи можна якось ясніше висловлюватись, а то не є зрозумілим посил Вашого меседжу. Чи то це досягнення не гідне про нагадування, чи то з іронією наголошуєте, що цьогорічний рівень дозволяє гравцям рівня Горобченка потрапляти до таблиці рекордів Суперлігі, і до чого тут взагалі расєейська “міць”?

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.