Антон Буц та Максим Сандул лідирують в Суперлізі Parimatch за кількістю дабл-даблів

Антон Буц та Максим Сандул лідирують в Суперлізі Parimatch за кількістю дабл-даблів 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

У першій частині чемпіонату Суперліги Parimatch 21 гравець оформив дабл-дабл. Всього на даний момент оформлено 49 дабл-даблів.

За кількістю дабл-даблів лідирують Антон Буц з Запоріжжя та Максим Сандул з Будівельника – по 6. Чотири гравці оформили по 4 дабл-дабли – Сергій Скіра з Черкаських Мавп, Сергій Приймак та Максим Нікітін з Будівельника та Олег Рудаков зі Старого Луцька-Університета.

Антон Буц та Максим Сандул лідирують в Суперлізі Parimatch за кількістю дабл-даблів 3 - basket.com.ua

Три дабл-дабли в цьому сезоні на даний момент оформив Станіслав Тимофеєнко з Дніпра, по два у Вадима Заплотинського з Київ-Баскета, Олександра Тарасенко з Дніпра, Романа Морозова з Запоріжжя та Володимира Конєва з Будівельника.

Одного разу дабл-дабл в цьому сезоні вдалось оформити Деметріусу Лейку (Черкаські Мавпи), Владлену Бережному (Політехніка-Галичина), Ілля Чугунов та Степан Лесик (обидва Прикарпаття-Говерла-КФВ), Олександр Рябчук та Ярослав Кадигроб (обидва БІПА-збірна Одеської області-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.), Сергій Юрченко та Антон Мусієнко (обидва Київ-Баскет), Дмитро Швагринський (Старий Луцьк-Університет) та Сергій Загреба (Дніпро).

Чемпіонат продовжиться 10 січня баблом у Черкасах.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.