“Бруклін” відсторонив Кайрі Ірвінга

"Бруклін" відсторонив Кайрі Ірвінга 1 - basket.com.ua

“Бруклін” опублікував заяву, з якої випливає, що захисника Кайрі Ірвінг дискваліфіковано як мінімум на 5 матчів.

“Останні кілька днів ми робили неодноразові спроби достукатися до Кайрі Ірвінга, щоб допомогти йому зрозуміти, наскільки шкідливі і небезпечні його слова і дії, починаючи з публікації їм посилання на фільм, що демонструє ненависть до євреїв. Ми переконані, що в цій складній ситуації було правильно пояснити, чому він вчинив неправильно. І нам здавалося, що разом нам вдалося дійти розуміння того, що треба викорінювати ненависть та нетерпимість.

Сьогодні ми були розчаровані тим, що, отримавши можливість висловитися перед журналістами, Кайрі не став прямо говорити, що не має антисемітських упереджень, як і не визнав того, що цей фільм пропагує ненависть до євреїв. Така можливість у нього була не вперше, але він знову не скористався.

Небажання висловитися проти антисемітизму сильно турбує нас, оскільки йде врозріз із цінностями нашого клубу і завдає шкоди нашій команді. Відповідно ми вважаємо, що зараз він не може асоціюватися з “Брукліном”. Ми прийняли рішення, що Кайрі буде відсторонено з вирахуванням зарплати, поки він не здійснить низку дій, які б виправили заподіяну їм шкоду. Це усунення триватиме щонайменше 5 матчів”, – говориться у заяві “Нетс”.

Раніше, відповідаючи на запитання журналістів, Ірвінг сказав: “Я не хотів завдати жодної шкоди. Не зняв я цей документальний фільм. Я не можу бути антисемітом, знаючи, звідки я родом. Я не розумію, як з’явився цей ярлик, тому що ви ставите мені ті самі питання. Я вже сказав, що я вважаю. Я поважаю усі верстви суспільства”.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.