Двайт Говард запропонував Шакілу О’Нілу двобій за правилами реслінгу

Двайт Говард запропонував Шакілу О'Нілу двобій за правилами реслінгу 1 - basket.com.ua

Відомий баскетболіст Дуайт Ховард, який зараз є вільним агентом, зізнався, що не проти зійтись у поєдинку з Шакілом О’Нілом. Двайт викликав Шака на бій за правилами реслінга.

“А мені подобається (ідея поєдинку з О’Нілом – прим.). Навіть так. РестлМанія цього року пройде у Лос-Анджелесі. З’ясуємо хто король міста? Давай, Шаку! Давай“, – заявив Двайт Ховард.

Ховард нещодавно зізнався, що його спантеличує поведінка прославленого центрового, який протягом багатьох років намагається зачепити його за живе.

Двайт Ховард був вибраний на драфті НБА 2004 року під №1. Грав за “Орландо”, “Г’юстон”, “Шарлотт”, “Атланту”, “Вашингтон”, “Лейкерс” та “Філадельфію”. У складі “озерних” у 2020 році став чемпіоном НБА, а з “Меджик” у 2009 доходив до фіналу.

За кар’єру в лізі відіграв 1242 матчі. Його статистика: 15,7 очок + 11,8 підбирань + 1,8 підбирань. Вісім разів обирався на МВЗ.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.