НБА забрала у контендера два піки драфту другого раунду

НБА забрала у контендера два піки драфту другого раунду 1 - basket.com.ua

НБА завершила розслідування щодо “Філадельфії” та прийняла рішення позбавити клуб вибору у другому раунді на драфтах 2023 та 2024 років.

Було доведено, що “Філадельфія” порушила правила ліги, почавши вести переговори з вільними агентами до офіційного відкриття ринку.

Клуб повністю співпрацював під час проведення розслідування НБА та згоден із рішенням ліги. Ми рухаємось далі і зосереджені на майбутньому сезоні“, – йдеться у заяві команди.

Ліга не виявила порушень у скороченні зарплати Джеймса Хардена майже на 15 мільйонів доларів, але “Сіксерс” почали вести перемовини з вільними агентами Деньюелом Хаусом і Пі Джей Такером раніше, ніж дозволено правилами асоціаціями.

Клуб Святослава Михайлюка “Нью-Йорк” досі знаходиться під розслідуванням. “Нікс” підозруютьв тому, що вів переговори з Джейленом Брансоном до відкриття ринку вільних агентів.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.