Карл-Ентоні Таунс був госпіталізований, йому дозволили ходити лише в суботу

Карл-Ентоні Таунс був госпіталізований, йому дозволили ходити лише в суботу 1 - basket.com.ua

Зірковий центровий “Міннесоти” Карл-Ентоні Таунс минулого тижня пропустив медіа-день команди через хворобу, не пов’язану з COVID. Сьогодні його дівчина Джордин Вудс розповіла, що гравця госпіталізували.

“Щаслива, що він нарешті почувається краще. Мені довелося відвезти його в лікарню, коли ми приїхали в Міннесоту відразу після мого дня народження”, – написала вона у Instagram.

Таунс вже повернувся до розташування клубу й тренувався в обмеженому режимі. Гравець не став вдаватися в подробиці, що саме сталось, але зазначив, що отримав дозвіл на те, щоб ходити лише в суботу.

Гравець схуд на 19 фунтів (~8,6 кг) протягом міжсезоння, що стало поєднанням його спроб схуднути та хвороби, яку він переніс.

“Були серйозніші речі, ніж баскетбол. Я сумую за грою, я люблю гру. Я сумую за цими хлопцями. Набридло відновлюватися вдома і не мати можливості піти й щось зробити. Зараз все виглядає добре. Очевидно, я не збираюся поспішати і робитиму все, що лікар рекомендує”, – зазначив Таунс

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.