“Прометей” подав заявку на участь у Суперлізі, але директор каже, що цього не робив – документ + коментар

"Прометей" подав заявку на участь у Суперлізі, але директор каже, що цього не робив – документ + коментар 1 - basket.com.ua

Напередодні на сайті  ФБУ з’явилася інформація про те, що свою участь у наступному чемпіонаті України попередньо підтвердили 10 клубів. Серед них і БК “Прометей”.

Втім, на сайті “Прометея” після цього з’явився коментар директора команди Дмитра Палійчука, що така інформація має маніпулятивні мотиви і не відповідає дійсності.

“Якщо за хронологією подій, до прийняття виконкомом ФБУ дискримінаційного у відношенні БК “Прометей” рішення, керівництво клубу попередньо заявили про свої НАМІРИ щодо участі у Чемпіонаті.

Але, після оголошення дискримінаційних умов для нашого клубу, заявка на участь у чемпіонаті, як цього вимагає регламент та у відповідній формі нами подана не була!

А отже, на яких підставах зараз Федерація баскетболу України розповсюджує інформацію про участь БК “Прометей” у чемпіонаті нам не зрозуміло.

Наша позиція лишається  незмінною, доки ФБУ не змінять свого дискримінаційного рішення стосовно нашого клуба, БК “Прометей” не прийме участь у чемпіонаті України з баскетболу.

Зауважу, що сьогодні був останній день подачі заявки на участь в чемпіонаті і БК “Прометей” такої заяви не подавав, а отже прошу сприймати інформацію розміщену на сайті ФБУ, щодо участі БК “Прометей”, такою що не відповідає дійсності”, – заявив Палійчук.

Basket.com.ua зв’язався з департаментом організації та проведення змагань Федерації Баскетболу України і там нам пояснили, що “Прометей” попередньо заявлений до Суперлігі на основі листа від Дмитра Палійчука від 23 серпня 2022 року. Однак у нього, як і у решти клубів, які подали заявки є дедлайн оплати внеску – до 10-го жовтня. Лише після цього будь яка команда може вважатися учасником Суперліги.

"Прометей" подав заявку на участь у Суперлізі, але директор каже, що цього не робив – документ + коментар 3 - basket.com.ua

Інших документів, включаючи відмову від заявки, як це зробив, наприклад, “Кривбас”, від “Прометея” не надходило, хоча ФБУ направило на адресу клуба листа з уточненням.

"Прометей" подав заявку на участь у Суперлізі, але директор каже, що цього не робив – документ + коментар 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

5 думок про ““Прометей” подав заявку на участь у Суперлізі, але директор каже, що цього не робив – документ + коментар

    • Freeman сказав:

      Самое интересное – это контракты игроков. Очень хотелось бы сравнить зарплаты шестерых игроков легионеров и шестерых украинских “лавочников” Прометея. Думаю, что “лавочники” офигеют, когда узнают цифры))

      -2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.