Ману Джинобілі, Тім Хардуей та Джордж Карл введені до Зали слави

Ману Джинобілі, Тім Хардуей та Джордж Карл введені до Зали слави 1 - basket.com.ua

Колишні зірки НБА Ману Джинобілі та Тім Хардуей, тренер Джордж Карл та легенда жіночої НБА Суїн Кеш введені до Зали слави баскетболу імені Нейсміту.

Офіційна церемонія відбулася у суботу, 10 вересня, у Спрінгфілді, штат Массачусетс.

Членами Залу слави сьогодні також стали головний тренер університету Західна Вірджинія Боб Хаггінс, колишній тренер НБА Дел Харріс, переможниця WNBA та дворазова чемпіонка Олімпійських ігор Ліндсі Вейлен, тренер NCAA, колишній тренер року WNBA Маріанна Стенлі та екс-суддя НБА Х’ю Еванс.

Джинобілі виграв чотири чемпіонати НБА у складі “Сан-Антоніо” на початку 2000-х разом із членом Залу слави Тімом Данканом та тренером Греггом Поповичем. За свою 16-річну кар’єру Джинобілі зіграв у двох Матчах усіх зірок, двічі був включений до символічної збірної НБА, був визнаний найкращим запасним гравцем сезону-2007/08 і увійшов до числа 30 найкращих гравців за весь час за кількістю очок плей-офф (3054 ).

Хардуей зіграв у п’яти Матчах усіх зірок, був включений до п’яти символічних збірних НБА і посідає 12-те місце за передачами за матч (8,2). Карл завершив кар’єру в 2016 році після 27 сезонів як головний тренер і посідає шосте місце в історії НБА за кількістю перемог за кар’єру з результатом 1175-824.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.