Дмитро Базелевський: “Неприємно вилітати в дивізіон Б, але, на жаль, це наш рівень”

Дмитро Базелевський: "Неприємно вилітати в дивізіон Б, але, на жаль, це наш рівень" 1 - basket.com.ua

Відомий український тренер Дмитро Базелевський на своїй сторінці у Facebook прокоментував поразку України від Польщі на Євробаскеті U-20 та виліт збірної до Дивізіону В.

“Є думка, що вислів “вихід на кисень” означає, “залишити (відправитися на вулицю, подихати повітрям) розважальний заклад за допомогою вишибали”. Сьогодні вишибалою була Польща. Хлопці бігли, летіли, билися зверху, як у першій грі турніру.

Наші, крім зрозумілого спустошення серією програшів, не були готові й фізично. Часто встигали за м’ячем лише очима. Неприємно, звичайно, вилітати в дивізіон Б, але, на жаль, це наш рівень.

Тренер відмінний, є кілька лідерів, забагато невідповідних гравців… Команду створити не вдалося.

Я в тому сенсі, що якби всі гравці розкрили й показали свої найкращі якості й нас винесли – це одна справа, а коли можна з великою натяжкою назвати всього 2-3 гравці, які стабільно пройшли дистанцію – це означає, слабкі гравці.

Ось, не знаю, що краще в цьому віці? (чесно, в це ж треба заглиблюватися, а я не так глибоко за часом в U баскетболі.)

P.S. Все-таки думаю, конкуренти були за цим складом.

Так ось. Якщо тебе взяли до збірної, якщо тренер у тебе, а не в когось іншого повірив, ну помри ти на цьому майданчику, просто на подяку, що тебе туди взяли за країну грати.

Але коли з 0:6, поляки повернулися на 9:9, за нашими гравцями було видно, що не дуже”, – написав Базелевський.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7461

2 думки про “Дмитро Базелевський: “Неприємно вилітати в дивізіон Б, але, на жаль, це наш рівень”

  1. Oleg Kuzenkov сказав:

    1. Институт молодежных команд всех возрастов существует для подготовки резерва в национальную команду ( приобретение международной игровой практики и т.д.). Были ли такие в составе нашей молодежки? С большой натяжкой 1 – 2 человека. Нет лучше, или не нашли – вопрос открытый.
    2 Участие наших команд в этих турнира в сложившейся обстановке уже чудо. Если война продлится и в следующем году, думаю что такой возможности не будет.
    3.Могли ли тренеры лучше подготовить команды? Наверно могли. Но вопрос в п. 1 не исчез бы. Лучшие тренеры работали ? Конечно ДА. Но практика менять их каждый год ошибочна. В идеале тренер должен отбирать 13 – 14 летних игроков и вести их до молодежки и не быть связан с клубами.
    4.ФБУ респект за то что нашли средства и организовали участие наших команд в наших условиях.
    Все будет УКРАИНА!

    -2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.