Грегг Попович засудив війну в Україні: «Будь-яка розсудлива людина буде травмована»

Грегг Попович засудив війну в Україні: «Будь-яка розсудлива людина буде травмована» 1 - basket.com.ua

Найкращий тренер в історії НБА Грег Попович прокоментував війну в Україні перед грою проти «Уорріорз» у Чейз-центрі.

«Якщо чесно, важко було навіть думати про баскетбол. Насправді я радий, що це показують на телебаченні», — додав він, маючи на увазі показ людських жертв, зруйнованих будівель та розлучених сімей.

Він навіть порівняв висвітлення війни в Україні в новинах про те, як ЗМІ висвітлювали війну у В’єтнамі у 1960-х та 70-х роках.

«Коли по телевізору почали розповідати про В’єтнам, тоді все змінилося. Люди не знали, що, чорт забирай, відбувається у В’єтнамі з усією брехнею, яку нам розповідали, і з усіма звірствами», – сказав Попович.

«Тут будь-яка розсудлива людина буде травмована побаченим. Ми поки що не можемо собі уявити той жах, не може уявити, як це: відвезти свою дружину та дитину до кордону, попрощатися, а потім їхати назад на смерть. Тому що росіяни все одно продовжуватимуть творити це лайно».

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7401

Одна думка про “Грегг Попович засудив війну в Україні: «Будь-яка розсудлива людина буде травмована»

  1. Владимир Житомирский сказав:

    После школы Поп поступил в Военно-воздушную академию США и 4 сезона отыграл за баскетбольную команду, причём на последнем году он был самым результативным игроком. Попович позже начал карьнру тренера именно в этом ВУЗе, так что тема армии, войны и мира ему близка. Вроди бы он немного поработал в ЦРУ.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.