Ігри команд Михайлюка і Леня, “Фінікс” проти “Лейкерс”: прев’ю матчів НБА 28 жовтня

Ігри команд Михайлюка і Леня, "Фінікс" проти "Лейкерс": прев'ю матчів НБА 28 жовтня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Індіана»
Початок 1:00

«Орландо» (2-1) несподівано поступився «Мемфісу» (111:124) в попередній зустрічі. Баланс перемог у «Меджик» залишається позитивним, однак Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз повинні терміново попрацювати над якістю своєї гри. «Індіана» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Філадельфією» (114:118 ОТ). Лідери «Пейсерз» Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Обі Топпін, Паскаль Сіакам зазнали прикрої поразки і накопичили втому, що дає господарям додаткові шанси на успіх.

«Атланта» – «Вашингтон»
Початок 1:30

«Атланта» зіграє «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Оклахоми» (104:128). Можливо, «Хоукс» цілеспрямовано робили ставку на матч з «Вашингтоном», тому Трей Янг, Клінт Капела, Закарі Рісаше та інші гравці команди Квіна Снайдера особливо не викладалися проти номінально сильнішого суперника. «Візардс» навряд чи відчайдушно намагатимуться виграти в Атланті» Молоді французи Білаль Кулібалі і Алекс Сарр ще далекі від статусу зірок НБА, а Джордан Пул, Кайл Кузма, Йонас Валанчюнас не особливо вмотивовані здобувати результат.

«Бостон» – «Мілвокі»
Початок 1:30

«Бостон» розпочав сезон з трьох перемог. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт одразу дають зрозуміти, що націлені ще раз принести «Селтікс» титул. «Мілвокі» вважається одним з конкурентів команди Джо Маззулли в Східній конференції. «Бакс» поки виграли лише раз і зазнали двох поразок. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард набирають непогану статистику, однак команді Дока Ріверса для стабільності дуже не вистачає травмованого Кріса Міддлтона.

«Маямі» – «Детройт»

Початок 1:30

«Маямі» програв дербі Флориди проти «Орландо» (97:116), але потім реабілітувався в гостях проти «Шарлотт» (114:106). У «Хіт» є чудова можливість зробити баланс позитивним за підсумками протистояння з «Детройтом». «Пістонс» програли всі три матчі чемпіонату. Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен навряд чи сильно налаштовані перекидати Бема Адебайо, Террі Розіра і Джиммі Батлеру на виїзді.

 «Нью-Йорк» – «Клівленд»
Початок 1:30

«Нью-Йорк» стартував в чемпіонаті з розгрому від «Бостона» (109:132) у гостях, після чого не залишив шансів «Індіані» (123:98) вдома. На «Медісон Сквер Гарден» команда Тома Тібодо становить велику загрозу для кожного суперника, включаючи «Клівленд». «Кавальєрс» виграли всі три матчі на початку сезону, але тепер підопічних Кенні Аткінсона чекає по-справжньому серйозний іспит. Лідери «Нікс» Карл-Ентоні Таунс, Мікал Бріджес, Джейлен Брансон не збираються робити якісь послаблення для Каріса Леверта, Донована Мітчелла, Евана Моблі та інших гравців гостей.

«Торонто» – «Денвер»
Початок 1:30

«Торонто» (1-2), ймовірно, не буде конкурентоздатним в нинішньому сезоні, незважаючи на старання Скотті Барнса, Іммануїла Квіклі та Якоба Поелтля. Хоча іноді «Репторс» створюватимуть сенсації, як було в попередній домашній грі з «Філадельфією» (115:107). «Денвер» програв стартові матчі проти «Оклахоми» і «Кліпперс». По суті, «Наггетс» зараз є таким же кризовим контендером, як та ж «Філадельфія». Команда Майка Мелоуна вважається фаворитом в Канаді, однак далеко не факт що Нікола Йокич, Джамал Мюррей і Майкл Портер цього разу здобудуть позитивний результат.

«Мемфіс» – «Чикаго»
Початок 2:00

«Мемфіс» видає позитивний баланс 2-1 на початку чемпіонату. Більшого від «Гріззліз» вимагати складно. Джа Морант, Дезмонд Бейн, Джарен Джексон доволі вмотивовані. Конкурувати з контендерами Західної конференції вони не готові, однак поборотися за плей-ін теоретично здатні. «Чикаго» (1-2) сподівається потрапити в плей-офф на Сході. Старт команди Біллі Донована не вражає, хоча Нікола Вучевич, Зак Лавін, Кобі Вайт, Джош Гідді ще можуть розігнатися. Тим не менш, «Буллз» буде складно виграти в Теннессі.

«Сан-Антоніо» – «Х’юстон»
Початок 2:00

«Сан-Антоніо» переміг «Х’юстон» (109:106) пару днів тому вдома. «Рокетс» сподіваються взяти реванш, проте «Сперс» навряд чи просто так здаватимуться в другому техаському дербі. Віктор Вембаньяма прогресує, в цьому сезоні йому допомагають досвідчені напарники Кріс Пол і Харрісон Барнс. У «Х’юстона» великі сподівання на молодих Альперена Шенгюна, Джейлена Гріна, але поки вони не вражають стабільністю навіть з допомогою більш досвідчених Фреда Ванвліта і Діллона Брукса.

«Даллас» – «Юта»
Початок 2:30

«Даллас» переграв «Сан-Антоніо» (120:109), після чого майже нічого не протиставив «Фініксу» (102:114). Все-таки зіркове тріо «Маверікс» Лука Дончич, Кайрі Ірвінг та Клей Томпсон ще не зігралося в повній мірі. «Юта» розпочала сезон з поразок від «Мемфіса» (124:126) та «Голден Стейт» (86:127). Від лідерів «Джаз» Лаурі Маркканена, Джордана Кларксона, Колліна Секстона ніхто не очікує подвигів, хоча поразка -41 вдома насторожує. Також поки що дивує рішення головного тренера «Джаз» Вілла Харді не випускати на паркет Святослава Михайлюка, який, як очікувалося, мав стати стабільним гравцем ротації.

«Сакраменто» – «Портленд»
Початок 4:00

«Сакраменто» зазнав прикрих поразок від «Міннесоти» (115:117) та «Лейкерс» (127:131). «Кінгз» явно розраховували не на такий початок чемпіонату. Головне, щоб ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс, Малік Монк, Демар Дерозан, Олексій Лень та інші не впали в психологічну яму. Команда Майка Брауна має хороший шанс «відірватися» на «Портленді». «Трейл Блейзерс» виграли попередній матч з «Нью-Орлеаном» (125:103). Підопічні Чонсі Біллапса проводять «бек-ту-бек» і накопичили втому, але навіть при відносній свіжості Джеремі Грант, Анферні Саймонс, Скут Хендерсон, скоріш за все, відчайдушно не билися б за перемогу в столиці Каліфорнії.

«Фінікс» – «Лейкерс»
Початок 4:00

«Фінікс» мав непростий календар на початку чемпіонаті і видав баланс 2-1 після зустрічей з «Кліпперс», «Лейкерс» (в гостях) і «Далласом» (вдома). Єдиної поразки «Санз» зазнали саме від «Лейкерс» (116:123). На своїй арені Кевін Дюрант, Бредлі Біл, Девін Букер, Юсуф Нуркич постараються взяти реванш у Леброна Джеймса, Ентоні Девіса, Д’Анджело Рассела та Остіна Рівза. «Лос-Анджелес» (3-0) вразив ідеальним стартом під керівництвом Джей Джей Редіка, але команда вперше зіграє в гостях і реально ризикує нарешті оступитися.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2762

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.