Одного з кращих європейських гравців НБА збираються позбавити громадянства рідної країни

Одного з кращих європейських гравців НБА збираються позбавити громадянства рідної країни 1 - basket.com.ua

Імміграційна та митна служби США офіційно оголосили, що центровий “Чикаго Буллз” Нікола Вучевич став громадянином країни. У зв’язку з цим його чорногорське громадянство може бути анульоване, повідомляє Vijesti.

Міністерство внутрішніх справ Чорногорії заявило, що для Вучевича не буде робитися виняток в законодавстві країни, згідно з яким особи, які добровільно набули громадянство іншої держави після 3 червня 2006 року втрачають паспорт Чорногорії, Міністерство юстиції відповідно до пункту 4 статті 24 Закону про громадянство Чорногорії порядку ініціює процедуру анулювання громадянства, оскільки закон однаковий для всіх осіб, незалежно від роду їх занять.

Нікола Вучевич представляв збірну Чорногорії на п’яти великих міжнародних турнірах, а також грав в Олімпійському кваліфікаційному турнірі ФІБА минулого літа. Вучевич виступає у НБА з 2011 року. 34-річний центровий провів понад третину свого життя у Сполучених Штатах.

0

Автор публікації

Офлайн 22 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2730

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.