Денніс Шрьодер дивно відреагував на пропозицію перейти в клуб Євроліги з рідної країни після НБА

Денніс Шрьодер дивно відреагував на пропозицію перейти в клуб Євроліги з рідної країни після НБА 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Бруклін Нетс” Денніс Шрьодер не бачить себе гравцем “Баварії” після кар’єри в НБА і збирається грати за більш скромний “Брауншвейг”, акціонером якого він є.

“Коли я повернуся до Німеччини, я гратиму лише за “Брауншвейг”. Я поважаю Мюнхен та всі інші міста, але не можу зробити ще одну команду більш великою, ніж вона вже є. Якщо я перейду в команду з Німеччини, то сподіваюся зробити її дуже успішною. Звісно, ​​я хочу, щоб це була моя команда. Я думаю, якщо я поїду туди, люди, природно, прийдуть і звернуть на мене увагу. І це просто добре для команди та того, куди ми хочемо піти.

Ми також хочемо бути на вершині Європи. “Баварія” теж десь починала, і тепер вони дуже високо. Я дивлюся на футбольну та баскетбольну “Баварію” і на те, як вони все роблять. Звичайно, я хочу привнести в “Брауншвейн” дух НБА, але “Баварія” настільки велика, що я бажаю для своєї команди такого ж рівня”, – сказав Шрьодер.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2712

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.