Патрік Беверлі: “Після матчу в Єрусалимі мене 11 разів змусили пройти тест на допінг”

Патрік Беверлі: "Після матчу в Єрусалимі мене 11 разів змусили пройти тест на допінг" 1 - basket.com.ua

Розігруючий тель-авівського “Хапоеля” Патрік Беверлі розповів, як його змусили пройти 11 допінг-тестів після недавнього матчу чемпіонату Ізраїля.

“Я чудово граю в баскетбол. Ми виграли чотири матчі поспіль. Ми тільки-но обіграли “Хапоель” в Єрусалимі. Це було неймовірно. Після гри я пройшов тест на допінг. Довелося пройти 11 тестів на допінг. Ви всі мене чули: 11 тестів на допінг. Вони сказали, що у мене було занадто багато води в організмі, але я щойно завершив пост після свята Йом-Кіпур. Але так, я ще був на тесті о четвертій ранку після гри в Єрусалимі. Я повернувся додому в 5:14.

Одинадцять тестів. Я не думаю, що ви мене чуєте. Мені довелося помочитися у склянку 11 разів. Я був там до четвертої ранку. Я повернувся додому з Єрусалиму о 5.14. У нас був рейс о восьмій годині ранку, наступного дня гра. Я отримав ще одну проблему, тож вайб європейського баскетболу був веселим”, – заявив Беверлі.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2691

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.