НБА ввела серйозну заборону для гравців і тренерів після скандалу зі ставками

НБА ввела серйозну заборону для гравців і тренерів після скандалу зі ставками 1 - basket.com.ua

НБА планує проводити політику, згідно з якою гравцям та тренерам буде заборонено користуватися мобільними телефонами та заходити до соціальних мереж з початку і до кінця матчів.

Метою даного заходу є прагнення ліги зосередити увагу баскетболістів та тренерів на командних питаннях, також це робиться заради чесності процесу, щоб унеможливити потенційну участь спортсменів та представників команд в азартних іграх. Зокрема, НБА таким чином реагує на скандал з колишнім гравцем ліги Джонтеєм Портером, який робив ставки на матчі зі своєю участю і користувався гаджетами, коли не перебував на паркеті.

У разі виникнення проблем медичного характеру або проблем безпеки на арені гравцям та тренерам буде дозволено використовувати мобільні телефони або інші електронні пристрої для зв’язку. Очікується, що НБА зв’яжеться із командами вже цього тижня і повідомить їх про нове правило.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2677

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.