Відомий хорватський баскетболіст врятував людину, яка ледь не втопилася в Адріатичному морі

Відомий хорватський баскетболіст врятував людину, яка ледь не втопилася в Адріатичному морі 1 - basket.com.ua

Хорватський баскетболіст Марко Рамляк врятував людину, яка могла втопитися в Адріатичному морі.

Гравець відпочивав в одному з кафе міста Задар із дружиною та другом. Компанія помітила, що у морі бореться за життя чоловік. Гравець повністю одягнений кинувся йому на допомогу та врятував.

Моя дружина першою помітила, що щось відбувається, чоловік був лише за кілька метрів від берега. Я зрозумів, що ситуація серйозна, і негайно кинувся на допомогу“, – сказав Марко.

Хоч і на вулиці уже жовтень у Задарі температура була близько 20 градусів тепла, тому багато відвідувачів пляжів ще купаються у морі.

Чоловік був без одягу, очевидно, щось пішло не так у його відпочинку. Я допоміг йому підпливти ближче до берега, і мій друг подав мені руку. Ми разом витягли його в безпечне місце. Чоловік був збентежений і кілька разів подякував мені.

Я не герой. Будь-хто б так зробив, це не героїчно“, – сказав капітан “Задара”.

31-річний Рамляк грав за “Задар” з 2010 до 2016 року, а влітку 2022 повернувся у рідний клуб. Також виступав за “Цедевіту”, “Цибону”, “Мостар” (Боснія та Герцеговина), “Балкан” (Болгарія) та “Торунь” (Польща).

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8837

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.