WNBA змінить формат плей-оф та збільшить кількість матчів у регулярному чемпіонаті

WNBA змінить формат плей-оф та збільшить кількість матчів у регулярному чемпіонаті 1 - basket.com.ua

Розклад регулярного сезону WNBA та плей-офф зазнають змін у 2025 році, повідомила комісар Кеті Енгельберт журналістам на прес-конференції в четвер перед початком фіналу WNBA між “Нью-Йорк Ліберті” та “Міннесота Лінкс”.

Наступного року регулярний сезон збільшиться з 40 до 44 ігор. Це станеться через те, що лігу поповнить команда “Голден Стейт Валькірієс”.  До плей-оф будуть виходить як і зараз 8 найкращих команд.

Зміниться формат першого раунду постсезону. Серія і надалі триватиме до 2 перемог. У цьому сезоні команда з вищим посівом перші дві гри проводила вдома. Тепер вища за рейтингом команда буде приймати першу і, якщо знадобиться, третю гру серії. Фінал WNBAї буде проводитися до 4 перемог одного з клубів за структурою “2-2-1-1-1”.

Тим часом кількість ігор WNBA у регулярному сезоні продовжує зростати: з 32 у 2021 році до 36 у 2022 році та до 40 у 2023 та 2024 роках. Тепер ліга переміщується до 44.

Очікується, що кількість матчів буде зростати, адже невдовзі до WNBA мають приєднатися франшизи з Торонто та Портенда.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8581

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.