Наставники “Реала” та “Барселони” пояснили сенсаційні поразки клубів у першому турі Євроліги

Наставники "Реала" та "Барселони" пояснили сенсаційні поразки клубів у першому турі Євроліги 1 - basket.com.ua

Невдало почали сезон Євроліги-2024/25 “Барселона” та “Реал”. “Бланкос” зазнали поразки від “Баварії” (89:97), а “синьо-гранатові” в Литві програли “Жальгірісу” (67:74).

“Ми боролися, щоб повернутися в гру, коли почали програвати на початку. Наш захист покращився в кінці другої чверті і особливо в третій. Ми повернулися і навіть мали перевагу в десять очок.

Але на початку останньої чверті гра зупинилася. Ми почали грати без емоцій, пропустили багато очок поспіль і забили лише 4. Нам потрібно покращити нашу оборону, ми дозволили забагато триочкових.

Вилучення Кампаццо? Це ігрова ситуація, судді добре попрацювали і, ймовірно, не помітили фол. Проти ми повинні бути зосереджені на нашій команді, значно покращити нашу оборону, знати як вести гру, коли ми виграємо десять очок“, – сказав Чус Матео.

У першому таймі ми грали м’яко в захисті, і “Жальгіріс” легко забивав. У третій чверті ми покращили захист і грали з іншою енергією, більш схожою на ту, яку ми хочемо. В останній чверті ми пропустили багато триочкові, і Франсіско чудово зіграв період, набравши 15 очок.

Франсіско — особливий гравець, він хороший у завершальних ситуаціях,  може забивати степ-бек триочкові”, – заявив Жоан Пеньярроя.

0

Автор публікації

Офлайн 18 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8466

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.