Ергін Атаман назвав винуватців мінімальної поразки від “Олімпіакоса” в фіналі Суперкубка Греції

Ергін Атаман назвав винуватців мінімальної поразки від "Олімпіакоса" в фіналі Суперкубка Греції 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман ввжає, що погане суддівство прямо влинуло на результат фіналу Суперкубка Греції проти “Олімпіакоса” (85:86).

“Гра була напруженою, але якість баскетболу була не такою, якою мала бути. На мій погляд, ми не грали так, як хотіли, хоча були готові до матчу. Якщо врахувати, що Матіас Лессорт зыграв чисто, але судді не зарахували кидок, то замість того, щоб вийти вперед на одне очко, “Олімпіакос” отримав перевагу +4. “Олімпіакос” грав краще, а Александар Везенков був чудовим. На жаль, наші важкі форварди були у поганій формі, за винятком Янніса Папапетру. Крім нього, решта була поза грою як у захисті, так і в нападі. Ми дозволили супернику набрати 19 очок другого шансу.

Гаразд, ми програли Суперкубок. Я скажу нашим уболівальникам, щоб вони пам’ятали, хто виграв торішній турнір, нехай будуть готові до сезону Євроліги та чемпіонату Греції, і зрештою ми переможемо. Я обіцяю вболівальникам “Панатінаїкоса”, що команда буде готова до Євроліги та чемпіонату. Вітаю “Олімпіакос” із перемогою у Суперкубку, який вони також виграли минулого сезону. Судді припустилися багато помилок, як у грі за участю Матіаса Лессорта та технічному фолі, який потім дозволив “Олімпіакосу» вийти вперед на чотири очки”, — сказав Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.