Денніс Родман розкрив причину конфліктів з Майклом Джорданом і пояснив відразу до “Останнього танцю”

Денніс Родман розкрив причину конфліктів з Майклом Джорданом і пояснив відразу до "Останнього танцю" 1 - basket.com.ua

Член Залу слави Денніс Родман висловився про стосунки з лешендарним одноклубником по “Чикаго Буллз” Майклом Джорданом і пояснив критику на адресу серіалу “Останній танець” про чемпіонство команди в НБА сезону-1997/1998.

“Мої кросівки Nike продавали краще, ніж спортивне взуття Джордана, і він був розлючений цим. Ем Джей завжди розмовляв зі мною і казав: “Та пішов ти”. Я відповідав йому тим самим! В чому причина критики серіалу “Останній танець”? Просто багатьом гравцям не сподобалося, що акцент був лише на Майклі. Здається, Скотті Піппен був розчарований, адже він теж заслуговував на увагу.

Ми всі знали, що нас знімають у 1997 році, бо камери були всюди — і в роздягальнях, і наших кімнатах. Це було схоже на те, ніби щодня виходиш на гру, і мені це подобалося. Хоча я не прагнув цього, але вони могли б зробити два епізоди зі мною. Це повернуло б мені популярність, хоча вона мені не потрібна. Але цікаво те, що Майкл зробив щось значне для світу. Люди не завжди усвідомлюють це, але він справді змінив світ”, – сказав Родман.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2555

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.