“40 років незаконної окупації”. Ергін Атаман пояснив, через що заробив вилучення в матчі з “Маккабі”

"40 років незаконної окупації". Ергін Атаман пояснив, через що заробив вилучення в матчі з "Маккабі" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман пояснив своє вилучення у товариському матчі з “Маккабі” (75:88), який проходив на Кіпрі. В заключній чверті Атаман вийшов на майданчик і звернувся до арбітра, активно жестикулюючи, після чого пішов у підтрибунні приміщення. Його не влаштовував той факт, що на трибуні було вивішено банер “40 років незаконної окупації, ніхто не забув” з натяком на Північний Кіпр, який фактично контролює Туреччина.

“Мені дуже сподобався прийом та спілкування з уболівальниками, коли ми прибули на Кіпр. Однак на арені, де мають панувати спорт і дружба, невелика група вивісила політичний плакат, який я не вважав за відповідну тій гостинності, з якою нас прийняли. Я висловив свою реакцію на цю ситуацію найрішучішим чином, щоб привернути до неї увагу. Спортивні арени – це місця для дружби та миру, а не політики.

Я знаю, що люди, які вивісили цей банер, не вплинуть на емоції тисяч людей, які з першого дня нашого перебування тут виявляли до мене та моєї команди таку симпатію. Між нами та ними завжди буде особливий зв’язок. Так само, що б не трапилося, моя любов до справжніх шанувальників баскетболу в цьому місці залишиться незмінною. Тому що найсильніше, що поєднує нас – це наша любов до баскетболу.

Я вірю, що спорт і дружба завжди переможуть”, – сказав Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.