Збірна України U-18 – четверта на чемпіонаті світу 3х3

Збірна України U-18 – четверта на чемпіонаті світу 3х3 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України U-18 зайняла підсумкове четверте місце на чемпіонаті світу 3х3, який пройшов у Дебрецені, Угорщина.

В стартовому матчі плей-оф українці здобули перемогу над Латвією 21:12.

Наша команда отримала лідерство на старті матчу за рахунок влучних дальніх від Богдана Малича, після чого поступово збільшувала перевагу, вдало скориставшись перебором фолів у латвійської збірної. Саме Малич та Єгор Сушкін стали найрезультативнішими у складі збірної України, набравши по 8 очок.

Чемпіонат світу 3х3. Чоловіки, U-18

Дебрецен, Угорщина

1/4 фіналу. Латвія — Україна 12:21
Україна:
 Єгор Сушкін 8, Богдан Малич 8, Максим Грищук 3, Богдан Бур 2

В півфіналі українці поступилась Іспанії. Наша команда всю гру була в ролі наздоганяючого. Спершу Іспанія зробила ривок 6:2, але українці зрівняли рахунок – 7:7. Далі Іспанія знову видала вдалий відрізок і повела 18:12, та збірна України майже повторила неймовірний камбек групового етапу, коли відігралась з Францією -7 і виграла. Цього разу українці зрівняли рахунок 19:19 за хвилину до кінця і Сушкін кидав дальній на перемогу за рахунку 19:20, але м’яч не опустився в кільце, а в наступній атаці Іспанія оформила перемогу 21:19.

Єгор Сушкін з 7 очками став найрезультативнішим в складі збірної України.

1/2 фіналу. Іспанія — Україна 21:19
Україна:
 Єгор Сушкін 7, Богдан Малич 6, Максим Грищук 2, Богдан Бур 4

В матчі за бронзу Україна поступилась Франції з рахунком 12:21. Французи тримали під контролем всю гру і впевнено перемогли, взявши реванш за поразку на груповому етапі.

Таким чином, чоловіча збірна України U-18 під керівництвом Ярослава Ковальова завершила чемпіонат світу на четвертому місці.

Матч за 3 місце. Франція — Україна 21:12
Україна:
 Єгор Сушкін 4, Богдан Малич 3, Максим Грищук 5, Богдан Бур 0

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7400

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.