ФБУ довічно дискваліфікувала Сліпенчука та Покоєнка

ФБУ довічно дискваліфікувала Сліпенчука та Покоєнка 1 - basket.com.ua

Тренер національної збірної України та Черкаських Мавп минулого сезону Артем Сліпенчук, а також гравець молодіжної збірної України та Запоріжжя Артем Покоєнко довічно дискваліфіковані рішенням Виконкому ФБУ.

Артем Сліпенчук та Артем Покоєнко не повернулись до України після навчально-тренувальних зборів цього літа у визначенні відповідними наказами ФБУ терміни.

Враховуючи відсутність будь-якого підтвердження повернення в Україну та неприпустимість подібних дій з боку членів офіційних делегацій збірних команд України, Виконком Федерації баскетболу України розглянув питання щодо виключення тренера Артема Сліпенчука (28.11.1989 р.н.), зі складу Національної збірної команди України з баскетболу i його довічної спортивної дискваліфікації та виключення гравця Артем Покоєнка (20.01.2004 р.н.), зі складу молодіжної збірної команди України з баскетболу U-20 i його довічної спортивної дискваліфікації. Рішення прийнято одноголосно.

Вся можлива робота з повернення Артема Сліпенчука та Артема Покоєнка до України була проведена ФБУ, але, нажаль, бажаних результатів не дала.

0

Автор публікації

Офлайн 33 хв.

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7454

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.