Айзея Томас виступив з різкими звинуваченнями на адресу “Бостона”

Айзея Томас виступив з різкими звинуваченнями на адресу "Бостона" 1 - basket.com.ua

Розігруючий Айзея Томас звинуватив колишній клуб “Бостон Селтікс” у недбалому ставленні до свого здоров’я під час плей-офф НБА 2017 року. Томас виступав із травмою стегна, яка посилилася по ходу вирішальної стадії сезону. У міжсезоння “Бостон” обміняв дворазового учасника Матчу зірок і той так і не повернувся на колишній рівень гри.

“Найболючішим для мене стало те, що мені нічого не пояснили. Якби мені сказали: “Ситуація така, що твій стан може погіршитися”. Тоді я зміг би зробити вибір. Але нічого такого не було. Так що я просто думав: “У мене забій кістки, якось розберуся з цим, скільки разів уже таке було”.

Мені зробили укол під час серії із “Вашингтон Візардс”. Під час кожної серії мені робили до трьох уколів. Останній був просто перед сьомим матчем серії з “Візардс”. Потім під час другого матчу серії з “Клівленд Кавальєрс” мені дісталося під час проходження заслону, я відчув щось у задній поверхні стегна. Подумав: “Що це таке?” – сказав Томас.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2736

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.